مشخصات آگهی دهنده

معرفی محافظ جان
06413229070
توافقی
1397-01-18
1397-02-17
1530 بار
11287531
د زفول خيابان امام سجاد نبش مومن پلاک 77 شرکت ارمان جويا گروه صنعتي tbm

معرفی محافظ جان
صنعت برق صنعتی

معرفی محافظ جان

سيستم محافظ جان پيشرفته (ELG)
اين محصول يک سيستم ميکروپرسسوري بوده و از نظر کاربرد مي توان آن را در منزل، محل کار، بيمارستان سيستم هاي برق صنعتي ( الکتروموتور ، پمپ، ژنراتور ها و ... ) بکار برد تا خطر برق گرفتگي و سوختن وسايل برقي و تجهيزات گرانقيمت را که ناشي از نقصان برق يا رعد برق مي باشد را در حد صفر پايين نگه داشت.
کم حجم، وزن پايين، قيمت مناسب، داراي ضمانت يکساله.
مشخصات فني و قابليت ها:
مجهز به سيستم محافظ جان براي هر دو خروجي بصورت الکترونيکي و الکترو مغناطيسي ( تواماً).
داراي خروجي اول با قابليت نصب بر کل ساختمان.
داراي خروجي دوم با قابليت تنظيم زمان روشن و خاموش .
قابليت انتخاب حالت تاخير 3 ثانيه الي 4 دقيقه
قابليت نمايش ولت و کنترل ولتاژ( از 180ولت تا 255 ولت و با قابليت تنظيم ).
قابليت نمايش ساعت و تنظيم ساعت
کاربري قابليت ها:
مجهز به سيستم محافظ جان:
چنانچه امپدانسي مشابه مقاومت بدن انسان يا نشتي جريان به سيستم برق منزل يا محل کار وارد شود. فيوز اصلي به سرعت قطع و خطر برق گرفتگي بگونه اي رفع مي شود که فرد بي احتياط از برق گرفتگي در امان خواهد ماند.
قابليت تنظيم زمان خاموش و روشن کردن برق ( خروجي دوم):
با اين ويژگي شما مي توانيد در زمان مشخص( و قابل تنظيم) ، قسمتي از روشنايي منزل يا محل کارتان را رأس ساعتي خاص روشن و خاموش کنيد. بطور مثال در زمان مسافرت اين دستگاه مي تواند بطور اتوماتيک لامپ منزل تان را رأس ساعت 8 بعداز ظهر روشن و رأس ساعت 7 صبح خاموش کند.
يک محافظ بسيار دقيق براي تمام منزل :
در صورت استفاده از اين دستگاه ديگر نيازي به استفاده از محافظ هاي يخچال، کولر، کامپيوتر و ... نخواهيد داشت چرا که اين محافظ مي تواند جايگزين تمام محافظ هايي باشد که قبلاً بصورت مجزا خريداري کرده ايد.
مبحث برق گرفتگي:
شدت ضايعات و مخاطرات حاصل از برق‌گرفتگي، بستگي به عوامل زير دارند:
•نوع جريان برق: اصولاً در هر ولتاژي ، جريان برق متناوب AC ، خطرناکتر از جريان برق DC مستقيم مي‌باشد و يا به عبارت ديگر ، خطر شوک الکتريکي در جريان متناوب بيشتر است. در حاليکه خطر سوختگي در جريان مستقيم نيز بيشتر است. و اين عمدتاً بدليل پلاريته موجود در دو طرف غشاي سلول بدن موجودات زنده مي باشد به اين معني که هرگاه در اختلاف پتانسيل طبيعي غشا تغيير اعمال شود احساس برق گرفتگي در فرم پالس عصبي درک مي شود.

•تاثير ولتاژ: شدت شوک الکتريکي حاصل از برق گرفتگي ، بستگي به ميزان ولتاژ برق مربوط به آن دارد و هرچه ولتاژ بيشتر باشد، شدت شوک حاصله بيشتر خواهد بود. در هر صورت ولتاژ بين 200 تا 250 ولت که ولتاژ معمولي برق شهر است، خطرناک بوده ، اغلب ضايعات شديد بوجود آورده ، ممکن است سبب مرگ شود.

•شدت جريان: شدت جريان 15 تا 30 ميلي‌آمپر با فرکانس HZ 50 ولتاژ بالا ممکن است باعث چسبيدن دست مصدوم به سيم برق شده ، مانع رهائي وي گردد. اين امر ممکن است تا موقع رسيدن نجات‌دهنده ادامه يابد. در اين جريان ممکن است ضايعات کشنده اي ايجاد شود.
تاثيرات جريان متناوب :
AC-1 غير قابل محسوس و فاقد واكنش است.
AC-2 قابل محسوس مي‌باشد ولي فاقد اثرات و آسيب فيزيولوژيكي است.
AC-3 ممكن است اختلالات قابل برگشت در كاركرد و ضربان قلب رخ دهد كه معمولا" به اندام آسيب نمي‌رساند ولي احتمالگرفتگي و انقباض عضلات ماهيچه‌اي و مشكلات تنفسي وجود دارد.
AC-4 احتمال حمله قلبي، ايست تنفسي و سوختگي علاوه بر اثرات حوزه 3 وجود دارد.
C1 : خطر حمله قلبي 5% است.
قابليت نمايش ساعت و تنظيم ساعت.
C2: احتمال وقوع حمله قلبي 50% است.
A. : احتمال وقوع حمله قلبي بيش از 50% است.
•فرکانس: در تواتر بين 50 HZ تا 80 HZ هرتز شوک يا ضربه الکتريکي ممکن است بوجود آيد. ولي در فرکانس‌هاي بالا بين 30000 تا 100000 هرتز ، خطر کمتري وجود دارد، زيرا بوسيله پرتاب ، شخص را از منبع خطر دور مي‌کند.

• مقاومت بدن انسان: مقاومت بدن انسان در ولتاژ 220 ولت AC و جريان 30 ميلي آمپر بين 10K تا 3.9K اهم متغير است. هر چه مقاومت در سر راه تماس منبع الکتريک با بدن ( پوست خشک – ضخامت کف پا ) بيشتر باشد، خطر شوک وارده کمتر است و يا بالعکس.
•مدت تماس: تماس برق با بدن در مدت زمان بين 1 تا 3 ثانيه ممکن است توقف قلب و فوت مصدوم را همراه داشته باشد. در هر صورت چنانچه شخصي دچار برق گرفتگي شود و از ضايعات و عوارض ذکر شده در بالا جان سالم بدر برد، معمولاً بهبود کامل مي‌يابد و عوارض ، نادر مي‌باشد.
نحوه عملکرد محافظ جان سيستم ELG برای جلوگیری از برق گرفتگی :
ELCB ( کليد جريان نشتي) يا بلفظ عاميانه کليد محافظ جان است و مخفف Earth Leakage Circuit Breaker است. ELCB استفاده شده در اين سيستم داراي گواهينامه هاي استاندارد ISO و CE مي باشد. خصوصيت اصلي اين کليد قطع جريان برق در هنگامي است که نشتي الکتريکي رخ دهد. سازندگان اين کليد نشت جريان به اندازه امپدانس بدن انسان را مبناي ساخت قرار داده پس هنگامي که بدن انسان بگونه ايي که در تصوير زير نشان داده شده است چنانچه در مسير جريان برق قرار گيرد بعنوان نشتي جريان تشخيص داده شده و در بازه زماني کوتاهي و وابسته به آمپر و ولتاژ مدار خروجي را بسرعت قطع مي کند و خطر شوک الکتريکي و مرگ را در حد 97% کاهش مي دهد.

ضمناً در اين سيستم براي بالا بردن ضريب اطمينان و دقت دستگاه يک مدار طراحي شده است تا اين عمل به صورت الکترو نيکي و تواماً با عمل کليد محافظ جان دقت کلي سيستم را بيشتر مي کند (99%).از ملزوماتي که حتماً بايد مورد توجه قرار گيرد نصب صحيح اين دستگاه مي باشد لذا از يک برق کار حرفه ايي و آشنا به کار ( با اين سري از کليد) بخواهيد تا دستگاه را براي شما نصب کند.
لطفاً توصيه هاي زير را جدي بگيريد:
1- نول ساختمان را به گراند وصل کنيد و گراند را به نول ورودي سيستم محافظ جان وصل کنيد.
2- واير نول و فاز را بوسيله کابشو و در محل صحيح وصل کنيد.
3- هيچگاه بدن خود را بين فاز و نول بطور مستقيم و موازي قرار ندهيد.
4- جهت انقباظ ماهيچه را در مسير برق قرار ندهيد.
5- ارت تمام وسايل برقي را به گراند وصل کنيد.
6- ارت سيستم محافظ جان پيشرفته را به گراند ساختمان وصل کنيد.
7- هيچگاه براي تست محافظ جان از اتصال سيم فاز به گراند استفاده نکنيد بلکه از کليد تست محافظ جان استفاده کنيد يا از مقاومتي که مشابه امپدانس بدن انسان باشد استفاده کنيد( R=3.9K~10K ).

کلمات کلیدی :
محافظ جان جلوگیری از اسیب دیدن دستگاه خطر برق گرفتگی محافظ جان سیستم های برق صنعتی الکتروموتور پمپ ژنراتور

گزارش تخلف

نظرات

ثبت نظر جدید